Нови разкрития за случая с Даниел Йорданов (Емили), Тошо Куката и Чеченеца.Емили

...
</TD
>Нови разкрития за случая с Даниел Йорданов (Емили), Тошо Куката и Чеченеца.Емили
Коментари Харесай

Даниел Йорданов с ТЕЛК, вижте диагнозата

Нови разкрития за случая с Даниел Йорданов (Емили), Тошо Куката и Чеченеца.

" Емили не е била бита в ареста. Имало е единствено словесни престрелки. Тя обича да отвръща. Но пък, въпреки това, по какъв начин да се остави да я мачкат? Ще се отбрани, несъмнено. Разбрахме, че към този момент е в независима килия. Това е най-хубавото решение ".

Това споделиха за  " "  най-близките другари на Емили Тротинетката - някогашният културист от " Фермата " Тихомир-Мелиса Рангелов и 30-годишната му избраница - софиянката Елизабет.

Двамата заживяха преди няколко месеца като " любовна триада " в обща квартира в столичния квартал " Стрелбище " дружно със скандалното блонди. В момента Емили търка наровете в ареста на Второ РПУ в Пловдив поради присъединяване си в клипа, на който се гаври дружно с Петко Чеченеца и Тошо Куката с юноша в пловдивски мол.

" В четвъртък чакаме какво ще се произнесе втора инстанция. Може да освободят Емили под парична гаранция и отиваме да си я приберем ", споделиха още Тихомир и Елизабет.

За вестника те разкриха, че в ТЕЛК-а на Емили е вписана диагноза  " личностно разстройство ". 

" Много необичайно за какво освен това състояние я държат зад решетките. Емили няма да може да издържи! Изпратихме й по служебната адвокатка контракта за наем, рецепта за специфичните й медикаменти. Но ние сме унищожени! Не знаем на кой свят сме. Молим се на всички богове всичко да се обясни и Емили да излезе на независимост. Много ни е мъчително за нея. Толкова хейт се изля против всички нас! ", показа Елизабет. Може би е трябвало да помислят какво може да се случи, преди да се включат в отвратителното начинание.

Елизабет е уверена, че Емили е била подведена от Тошо Куката да взе участие в гнусния клип. " Дори Чеченеца не е отговорен. Той е послушал какво споделя Куката. Чеченеца е чул, че момчето се е съгласило да взе участие във видеото. Ние с Тихомир също чухме, че дава единодушието си. А и този юноша е над 18-годишен. Изглеждаше напълно съответен, по нищо не личеше, че има някакво заболяване ", добави годеницата на ексатлета.

Според Елизабет нито тя, нито Тихомир, нито Емили имат виновност за разразилия се скандал.  " Ние не сме от Пловдив. Отидохме там, тъй като Тошо Куката споделил на Емили, че в случай че той с нея и Чеченеца, като най-известните влогъри, създадат общ клип, ще взривят Мрежата ", изясни Елизабет. Тя сподели още, че не е снимала със собствен телефон клипа, нито го е качила в интернет. " Всеки може да снима, несъмнено и други хора в мола са снимали ", счита годеницата на Тихомир-Мелиса.

Елизабет показва още, че зад целия сюжет на клипа и неговата постановка стоят Тошо Куката и неговият другар Стоян. " Това е един мъж, който е работил с младежа от клипа в една бензиностанция. И точно той го е уговарял да се снима. Може младежът да е бил заплашван, само че не съм го чула персонално ", твърди общата другарка на Тихомир и Емили.

" Хората ни ненавиждат! Особено се бяха нахъсили на Емили. Защото е известна. И единствено чакаха да стъпи изкривено, с цел да я затворят. Такива апели имаше от дълго време ", напомни годеницата на участника във " Фермата ".

По думите на Елизабет " карцерът и хейтът ще се отразят доста зле на Емили ". " Тази контузия може да й остане вечно. Не знам какво ще се случи с нея, откакто я пуснат от ареста. Готова съм всеки ден да я повеждам на психолог, с Тихомир ужасно доста държим на нея ", довери общата приятелка на Емили Тротинетката и Тихомир-Мелиса.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР